Current time: 16:12 
Popular News
WORD CLOUD,

Most mentions, last hours:

Over ons

Wij bevinden ons onder de snelste en meest efficiënte nieuwspublicatieservices op het internet.

Wij streven naar het vergemakkelijken van het snelste en meest volledige overzicht van nieuws uit de wereld van de sport - direct wanneer het bij de media bekend wordt!

Wij monitoren 24 uur per dag een groot aantal verschillende nieuwsbronnen van over de hele wereld. Afhankelijk van de aard van elke bron, monitoren wij alle nieuwsbronnen op verschillende intervallen. De belangrijkste en de meest frequent bijgewerkte bronnen worden elke minuut gecontroleerd, terwijl andere bronnen om de twee of drie minuten worden gecontroleerd.

8 sporten, 11 talen, 350 bronnen, 7000 teams

Elk opgepikte nieuwsbericht wordt ingedeeld in diverse niveaus; sport, talen, team/speler, competitie/toernooi.

Dit betekent dat u altijd op precies de door u gewenste manier toegang hebt tot ons nieuwsoverzicht. Als u alleen nieuws wilt zien over één enkele competitie of team, kunt u dit met één enkele klik doen. Evenzo kunt u te allen tijde de talen wijzigen die u wilt zien, en het is volledig aan u of u wel of niet nieuws wilt opnemen van officiële clubwebsites.

Onze presentatie van alle nieuwe verhalen wordt niet beperkt door de manier waarop wij dit zien - het kan echter worden aangepast aan een groot aantal verschillende voorkeuren, wat een unieke functie is vergeleken met vergelijkbare beschikbare services.

Voor een overzicht van alle nieuwsbronnen die wij momenteel monitoren, wordt verwezen naar het menu-item "Nieuwsbronnen" bovenaan deze pagina.

Geniet van onze website!